GSU Library Plaza Digital Record #1

This panorama of Library Plaza captures an overall view of the layout of this exterior environment.  The Plaza was designed as an open space where a large number of students can gather, socialize, or simply spend time waiting on their next class to begin.  The brick structures that contain tress in them ( located around the top of the blue painted stairs) are often used as seats by students, as well as the structure containing the tree on the right hand side of the panorama.  The steps on the far left hand side of the picture lead up to Court land Street, which students can cross in order to get to Student Center East and West.  The windows on the right side of the picture belong to Sparks Hall and the brick building in the background is Library...
css.php